HRe®-ketel

De Remeha eVita HRe®-ketel
Dankzij jaren van innovatie en productontwikkeling zet Remeha opnieuw een enorme stap vooruit: ze introduceren de eerste HRe®-(combi) ketel ter wereld. Met een Hoog Rendement (HR) en met de ‘e’ van elektriciteit: de Remeha eVita HRe®-ketel. Want de Remeha eVita is een revolutionaire cv-ketel voor warmte, warm water én elektriciteit.

In feite is de eVita een soort privé energiecentrale. De ketel biedt alle comfort en bespaart tot wel 25% van uw energienota. De elektriciteit die de Remeha eVita opwekt komt tot stand met maar liefst 60% minder CO2-uitstoot dan in een grote elektriciteitscentrale.

Omdat de eVita elektriciteit opwekt neemt u veel minder stroom af van het elektriciteitsnet. De kostprijs van de zelf opgewekte stroom ligt ook nog veel lager. De besparing is fors, maar uiteraard afhankelijk van uw woning en huishouden. Op de speciale kamerthermostaat staat precies hoeveel elektriciteit de ketel heeft opgewekt. Hoeveel de Remeha eVita daadwerkelijk gebruikt, opwekt en bespaart wordt pas écht duidelijk wanneer u de balans na een jaar opmaakt. In de zomermaanden zal de eVita minder stookuren maken, terwijl in de winter doorgaans juist intensief gestookt wordt. De stroomproductie is dan uiteraard groter en kan dan regelmatig uw eigen stroomgebruik overtreffen, waardoor u gebruik kunt maken van een terugleververgoeding voor elektriciteit.

Kijk op de website van Remeha voor alle informatie over de eVita HRe®-ketel.

bron: Remeha

Brochure

Remeha eVita HRe®