30 Woningen Peize


In de jonge woonwijk Lange Streeken aan de rand van het groene Peize realiseert Actium twintig ruime huurwoningen en tien Koopgarantwoningen.

De energiezuinige tweekappers zijn voorzien van vloerverwarming en zonnecollectoren.

De nieuwe woningen zijn onder architectuur gebouwd. Het vooraanzicht wordt gekenmerkt door bijzondere raampartijen en een lage gootlijn.

De voordeur van de nieuwe woningen bevindt zich in de zijgevel. Via een ruime entree komt u in de keuken. Vanuit de open keuken heeft u toegang tot de grote achtertuin. De woonkamer bevindt zich aan de straatzijde. Op de verdieping vindt u drie slaapkamers en een badkamer met 2e toilet. De ruime zolder is via een vaste trap bereikbaar. In de achtertuin bevindt zich een stenen berging.

De nieuwbouwwijk De Lange Streeken bevindt zich aan de zuidwestkant van Peize. Het dorp ligt in het noorden van de provincie Drenthe, ongeveer tien kilometer ten zuiden van de stad Groningen. De vele open plekken en ruime parken en plantsoenen maken Peize tot een vriendelijk dorp. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u in het centrum terecht, waar diverse winkels zijn gevestigd. De openbaar vervoersmogelijkheden zijn uitstekend.

De elektrotechnische installatie in deze woningen werd gerealiseerd door Hekman Installatietechniek.

Opdrachtgever: VS Techniek