8 Woningen Muntendam


In de tweede fase van het uitbreidingsplan ‘Tolweg’ in Muntendam zal Groninger Huis binnenkort starten met de bouw van acht levensloopbestendige woningen van
het type 2-1 kap.

Plan Tolweg
Het plangebied ligt aan de zuidwestzijde van de kern Muntendam in de gemeente Menterwolde. In het plan is ruimte voor maximaal 189 woningen, die in twee fases worden ontwikkeld. In de eerste fase van het plan heeft Groninger Huis al 16 woningen gerealiseerd.

De indeling
De woningen zijn ontworpen door architectenbureau Jongsma/Dijkhuis uit Delfzijl en bieden een compleet woonprogramma op de begane grond: entree, toilet, straatgerichte woonkamer, halfopen keuken en een slaapkamer die in verbinding staat met de badkamer.
Ook de verdieping biedt volop ruimte, namelijk drie slaapkamers en een tweede toilet. Voor uw auto, fiets en tuinspullen kunt u terecht in de aangebouwde garage.

Bouw
De woningen worden gerealiseerd door Van Dijk Bouw uit Hardenberg. De aannemer zal begin 2012 starten met de bouwwerkzaamheden. De oplevering wordt in het derde kwartaal van 2012 verwacht.

De technische installatie in deze woningen werd gerealiseerd door Hekman Installatietechniek.

Opdrachtgever: Van Dijk Bouw